Vuokraa SUP-lauta

Kyläyhdistys on hankkinut kaksi SUP-lautaa vuokrattavaksi! Lähde kokeilemaan, miltä SUPpailu Venesjärvellä maistuu!

SUP-lautailu (SUP = Stand Up Paddling) on alunperin Hawaijilta alkunsa saanut hauska ja helposti omaksuttava surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään vesistö aivan uudenlaisesta näkökulmasta. Suppailu on oivallista kokovartalon liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa, lihaskestävyyttä sekä tasapainoa. SUP-lautailu on helppo oppia ja sopii mainiosti niin leppoisaan iltamelontaan, kuin aktiiviliikkujan kesätreeniksi.

Sopiiko SUP-lautailu sinulle?

SUP-lautailu sopii kaikille, ketkä ovat kiinnostuneet vesillä liikkumisesta, ikään ja kuntoon katsomatta.  Jos pystyt ajamaan polkupyörällä, opit myös SUP-lautailemaan. Vauhdikkaampaa ja fyysisesti rankempaa melontasessiota hakeva SUP-lautailija voi meloa jokia vastavirtaan, leikkiä koskissa tai suunnata navakallakin tuulella avoimelle vedelle ja aaltoihin. SUP-lautailu ei rajoitu pelkästään aurinkoisiin ja tuulettomiin päiviin, vaan omien taitojen rajoissa ja hyvillä varusteilla voi mennä melomaan koska vain. 

Miten vuokrataan?

Loimme nettisivuillemme oman sivun SUP-laudoille, josta saat kaiken tarvitsemasi tiedon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *