Tulevia joulunajan tapahtumia

Hei!

Vuosi alkaa kääntymään kohti joulua ja uutta vuotta. Tahdon omalta osaltani kiittää talkoolaisia tästä vuodesta. Ollaan taas pidetty kaukalo luistelu kunnossa ja ranta siistinä, siivottu tienvierustoja ja järjestetty ohjelmaa kyläläisille. Vaikka talkoolaisia on ollut, niin lisää kaivataan ja ainakin kaukalolle tarvitaan apukäsiä.

Meillä on kylällä ihania joulumyyjäisiä, joista voi ostaa mm. lahjoja ja herkkuja jouluun. Muistetaan myös yrittäjät, joita onneksemme meidän kylästä löytyy paljon.

Syksyllä on ollut paljon keskustelua autojen nopeuksista Venesjärventiellä, ja haluaisinkin muistuttaa kaikkia, että tiellä kulkee paljon kävelijöitä ja pyöräilijöitä, joten pidetään ne nopeudet rajoitusten mukaisina. Ja kävelijöille ja pyöräilijöille haluan painottaa niistä heijastimista ja valoista.

Nyt rauhoitutaan joulun odotukseen ja ensi vuonna jatketaan samoilla vanhoilla, mutta myös uusilla suunnitelmilla. Rannallekin saadaan vähän päivitystä kesäksi.

Lopuksi haluan vielä erityisesti kiittää johtokunnan jäseniä. Kiitos kun teette tätä ’työtä’ kylän eteen pyyteettömästi ja voin varmasti sanoa, että jokaisen sydän on täysillä mukana kylän puolesta. Kiitos❤

Ihanaa joulunaikaa kaikille ja hyvää uutta vuotta!❤

Pj. Jenni Hemminki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *